zalogovnicarazrez_lesarazrez_lesa_zagaIMG_1040

Predstavitev podjetja

Smo mlado, perspektivno podjetje. Z nakupom žage za razrez hlodovine v letu 2004 se je z dejavnostjo razreza in prodaje lesa začel ukvarjati oče Stanislav Pekolj. Vendar se je že v prvih nekaj letih pokazalo veliko zanimanje po tovrstnih storitvah in tako je leta 2008 dejavnost prevzel sin Boštjan Pekolj, ki je v ta namen odprl svoje podjetje BoP d.o.o.

zaga
Zaradi nadaljnjega poslovanja z obstoječimi strankami in veliko novimi smo se v podjetju BoP d.o.o. že v začetku svojega delovanja soočili s problemom premajhne zmogljivosti žage. Kljub temu, da smo v letu 2008 razrezali preko 700 m3, smo se odločili povečati našo proizvodnjo z nakupom zmogljivejše žage, s katero lahko dnevno razrežemo preko 30m3.Povečali smo tudi povprečno količino zalog na okoli 200 – 300 m
3, saj je naše poslanstvo čim hitrejša realizacija potreb naših strank.


Vizija in poslanstvo


V podjetju BoP d.o.o. se na podlagi že pridobljenih znanj in izkušenj trudimo za čim boljšo kakovost naših proizvodov in s tem zadovoljstvo naših strank. Konkurenčnost cen, prilagodljivost potrebam trga in zlasti spoštovanje dogovorov z našimi strankami so naše odlike, ki pripomorejo k rasti podjetja in uspešnosti njegovega poslovanja.

Naša vizija je uresničitev projektov, katerih zamisli se porajajo tekom poslovanja na podlagi povpraševanja na trgu. Strankam želimo ponuditi še več storitev, torej razširiti poslovanje našega podjetja z dejavnosti razreza in prodaje lesa tudi na druge dejavnosti, si s tem pridobiti večjo prepoznavnost na širšem trgu in ustvarjati tradicijo.